Hvem er vi

KK Design Denmark

Unikt, eksklusivt og håndlavet

KK-Design Denmark består af Kenny Brøndum Pedersen og Kenneth Hummelshøj Højland, der med egenproduktion skaber flot håndværksmæssigt og funktionelt design. Vi har stor fokus på detaljerne og kvaliteten i vores arbejde – og sætter en ære i at aflevere produkter som er præcis som ønsket og forventet.

Vores produkter er produceret på eget værksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet – hver gang. Vi fremstiller håndlavede og eksklusive designborde, som med et stilrent og tidløst design vil passe ind, i ethvert hjem.

Design vs. hverdag

Vi kender alle de daglige udfordringer i tilværelsen og går ofte på kompromis med vores indretning for at få hverdagen til at glide nemmere. Vores skræddersyede produkter giver dig mulighed for at få smukt design ind i dit hjem, uden at skulle gå på kompromis. Vores produkter er nemlig ikke bare smukke – de er også mere praktiske end det, du ellers finder på markedet.

Med et spisebord fra os er det slut med bekymringer om misfarvninger fra fra mad, vand og andre væsker – vores overflader får nemlig ingen pletter og alt kan vaskes af. Overfladen er ligeledes varmeresistent, så det er slut med bordskånere – alt kan sættes direkte på, uden at varmen kan skade overfladen.

Ingen standardløsninger- size matters

Vi indretter alle vores hjem forskelligt – heldigvis. Men vi har alle samme udfordring, i form af størrelsen på vores hjem og tilpasning af møbler og dette kan medføre begrænsninger og fravalg.

Men vi vil som udgangspunkt give alle muligheden for at få et produkt fra os, uanset om man bor i en fin lille lejlighed eller en stort hus. Vi tilbyder nemlig produkter til hele skalaen af hjem – stort som småt. Alt laves på specialmål efter dit ønske og vi kan justere på alle mål efter behov.

Hvorfor bruger vi fliser?

Porcelænsfliser er et ekstremt kompakt materiale, skabt som et resultat af mekanisk presning og bagning ved høj temperatur. Denne produktionsproces skaber keramiske overflader med et meget lavt absorptionsniveau, en egenskab der gør dem meget modstandsdygtige over for forskellige belastninger.

Det er samtidig et resistent, hygiejnisk og sikkert materiale, der ikke frigiver giftige stoffer og er fremstillet af naturlige råmaterialer, der er let genanvendelige: altså et pålideligt og holdbart valg af høj kvalitet.

Dette sikrer meget høje hygiejnestandarder, da det ikke tilskynder til spredning af bakterier og frigiver ikke sundhedsskadelige stoffer (VOC-fri). Fliserne frygter ikke vand, damp eller endda aggressive rengøringsmidler, hvilket gør det til den ideelle løsning til ethvert rum, hvor renlighed og hygiejne er vigtigt.

Vores fliser er godkendt, som de eneste – til brug sammen med fødevarer.

Sikker – selv i tilfælde af brand

Vores fliser er helt brandsikre, idet de ikke brænder, ikke reagerer på flammer og uden indhold af plastmaterialer. Frembringer ingen giftige gasser i tilfælde af brand. Produktionsprocessen involverer også, at pladerne koges i ovne, der overstiger 1200°C i temperatur. Dette gør produktet helt inaktivt over for ild, såvel også meget modstandsdygtig.